Home > Vervoer, Voorbereiding > Parkeren bij Schiphol

Parkeren bij Schiphol

parkeren-schiphol

Vorige week hebben we je gevraagd om tips in te sturen om de kosten van het parkeren bij Schiphol te beperken. We hebben veel uiteenlopende tips ontvangen. Bedankt voor het inzenden! Hieronder een overzicht van de opvallendste en handigste tips…

Parkeren bij Schiphol, jouw tips op een rij!

De parkeergelegenheden in de buurt van Schiphol werden het vaakst door jullie getipt.

De 3 winnaars

 • Safe Parking in de RAI
 • Smart Parking Schiphol
 • Park & Fly Hotel Chariot in Aalsmeer

Deze parkings maken gebruik van shuttle bussen om je 24 uur per dag van en naar Schiphol te brengen. De tarieven zijn gebaseerd op het aantal dagen dat je wil parkeren. Het is belangrijk te reserveren. Easypark is een soortgelijke service die ook wordt genoemd.

De goedkoopste tip

De goedkoopste tip komt van de heer van Driel. Hij mailde: ‘Het is zo simpel als wat. Zoek een treinstation in de omgeving Schiphol en parkeer daar in de buurt de auto. Pak verder de trein, een parkeerterrein kan minder veilig zijn dus is parkeren in een dichtstbijzijnde woonwijk de beste oplossing. Voor een vertrek of terugkeer ‘s nachts is veelal een taxi nodig, wel even tijdig regelen. Een hotel op Schiphol nemen kan ook mits de auto daar gratis kan worden achtergelaten.’

Een minder gangbare maar wel een zeer creatieve oplossing komt van de heer Sluik. Hij schijft: ’Voorafgaand aan onze vakantie gingen wij op de koffie bij de buren. Onze vakanties bleken redelijk op elkaar aan te sluiten. Wij besloten de volgende oplossing te kiezen. Onze buren brachten ons per auto naar Schiphol. Twaalf dagen later gingen zij op vakantie en parkeerden de auto op P3 (Lang parkeren). Vervolgens smsten ze ons waar de auto geparkeerd stond. Wij hadden de reservesleutel mee genomen en de parkeerkaart zat achter de zonneklep. Wij namen vervolgens de auto weer mee naar huis en hebben de buren aan het eind van hun vakantie weer op gehaald! Scheelt al snel tientallen euro’s aan parkeergeld.’

Tot slot ontvingen we nog een opvallend advies van de heer de Gooier: ‘Vergeet Schiphol. Sinds de Nederlandse regering Schiphol als nieuwe melkkoe heeft ontdekt, met als drogredenering ‘Het milieu’ waarvan ieder weldenkend mens al lang door heeft dat dit een klinkklare leugen is en slechts bedoeld is om ons nog meer geld uit de zak te kloppen, is de beste tip die ik jullie geven kan: Helemaal niet meer vanuit Schiphol vliegen. Ik zal het in elk geval niet meer doen tot die belachelijke belasting is verdwenen.”

Hieronder een opsomming van de overige tips die we ontvingen:

 • (Schiphol)Taxi
 • Openbaar vervoer
 • Autohotel Rijsenhout
 • Je laten wegbrengen door familie of vrienden
 • Vanuit Amstelveen met de Zuidtangent naar Schiphol
 • 1 overnachting in een hotel in de buurt, waarna je dan je auto mag laten staan, bijv. bij ‘Van Der Valk’

 

 

68 reacties op Parkeren bij Schiphol

Reageer
 1. G. Smit zegt:

  Ik wou nog reageren op het schiphol parkeer service. Zelf parkeer ik mijn auto bij Schiphol bij sky park. Uitstekende service en helemaal niet duur. De auto staat zelfs binnen overdekt voor een goed prijs en binnen 5 minuten waren wij op schiphol. Ik vond dat deze service het verdient om bij de beste parkeerservices van schiphol te staan vandaar deze reactie. Ik hoop dat ik hier mensen mee geholpen heb.

 2. Bennie zegt:

  Intressant artikel!! Ik maak ook gebruik van de omliggende parkeerbedrijven! En deze site is ook erg handig omdat die een mooi overzicht geeft van alle mogelijkheden etc . etc .!

 3. Richard zegt:

  Ik snap niet dat Park & Fly Hotel Chariot in Aalsmeer in de top 3 staat.
  Afgelopen jaar in september geparkeert bij Park & Fly Hotel Chariot in Aalsmeer,alleen maar kommer en kwel.
  Bij vertrek s”nachts veel te laat vertrokken vanaf parkeerplaats,sommige mensen gingen het reeds betaalde geld ophalen en met eigen vervoer naar schiphol.bang dat ze te laat aankwamen,terwijl ze al een dik uur stonden te wachten.
  Bij terugkomst s’nachts stonden de auto’s schots en scheef op een zeer slecht parkeerveld vol met stenen,de auto was open en het raam stond ook open ,alles nat van binnen.
  Dit doorgegeven aan de chauffeur.
  Toen we van het terrein afreden,bleek dat we een lekke band hadden,helemaal open gescheurd aan de zijkant.Volgens de garage was er ergens tegenaan of overheen gereden.€150 schade.
  Contact via de telefoon en e-mail verstuurd naar Park & Fly ,moeten nu nog terugbellen of mailen.
  Dit nooit meer!!!!!!!!!!!!!

 4. Via de site langparkerenschiphol.net heb ik mijn besluit kunnen nemen tussen alle aanbieders voor parkeren op Schiphol. Wat erg handig was is dat ze ook de ervaringen bespreken van andere gebruikers van die diensten. Daarnaast is er ook een overzicht van alle tarieven, kort gezegd een aanrader!
  Groeten en succes

 5. Elyse zegt:

  @Richard
  Wij hebben onze auto 2 x geparkeerd bij Hotel Chariot. De 2e keer stond de auto in elkaar gereden
  op een afgelegen grasveld bij terugkomst. Schade 1500 euro. De eigenaar van het hotel zei niet verzekerd te zijn voor schade of diefstal. Deze parking kan ik niemand aanraden!!!! Let op, je dient je autosleutels af te geven bij vertrek en bent dus zelf aansprakelijk voor alle schade. Het hotel heeft Carte Blanche wat te doen met je auto, ze kunnen er dus ook een paar weken mee rondrijden, jij hebt immers zelf de sleutels gegeven!. Deze parking niet gebruiken!!!!!

 6. @johan zegt:

  Mensen, ga toch lekker op Schiphol parkeren, de kosten vallen echt mee. Ik parkeer sinds een paar jaar altijd op parkeerplaats P3 bij Schiphol, reserveren via Smart Parking Schiphol (wel op tijd boeken). Voor 8 dagen is het 55 Euro. Voor twee weken is het 72 Euro en voor drie weken 93 Euro. Reken uit wat het per dag kost, waar kan je in Nederland voor die prijs parkeren? De shuttle bus is gratis en je hoeft niet ver met je bagage te sjouwen.

 7. Henk Rademaker zegt:

  Wij parkeren binnenkort voor de 3e keer bij autohotel Rijsenhout, bevalt goed, goede service

 8. Anneke zegt:

  Als ik via Schiphol reis parkeer ik meestal bij Budget Parking Schiphol. Vergeleken met andere parkeergelegenheden is deze vrij goedkoop en dichtbij de vertrekhal. Ze hebben zo’n shuttlebus die heel erg regelmatig rijdt, ook voor een enkele reiziger. Je kunt ze vinden op http://www.budgetparkingschiphol.nl

 9. A.J. de Koning zegt:

  Ben net weer thuis gekomen van een geweldige vakantie in Spanje.
  Mijn auto had ik niet op Schiphol geparkeerd, maar bij 123 Parking Schiphol.
  Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van parkeren buiten Schiphol. Maar wat een service bij 123 Parking. Je auto staat keurig in een topnette garage. En we werden meteen naar Schiphol gebracht.
  We hoefde geen sleutel in te leveren en bij terugkomst stond de bus meteen klaar om ons weer op te pikken. Achteraf betalen, en dichtbij schiphol. De eigenaar was ook erg behulpzaam met het starten van mijn auto toen ik merkte dat de accu leeg was. Goede service, goede prijs.
  http://www.123parkingschiphol.nl is de website.

 10. Alfons zegt:

  Ervaring Park Fly Aalsmeer

  ALS JE LEVEN JE VEEL WAARD IS ZOU IK NIET MET PARK FLY IN ZEE GAAN!

  Het begon al bij het wegbrengen. De medewerker belt de chauffeur met de mededeling: “Ik heb er hier twee staan”. Dit getuigd niet van veel respect voor je klanten. Vervolgens moesten we 10 minuten wachten op het busje terwijl op hun site staat dat je direct wordt weggebracht. Maar goed… we waren op tijd dus dat was voor ons geen probleem.

  Bij terugkomst op schiphol stonden er al 6 andere passagiers te wachten op de bus. Met zijn 8-en werden we terug gereden naar de parking. Onze chauffeur (een soort Nederlandse Michael Schumacher) wilde ons blijkbaar zo snel mogelijk bij de auto afzetten en scheurde met een noodvaart over de wegen. Niet echt comfortabel. Klap op de vuurpijl was dat hij op zijn mobiel werd gebeld door de centrale en al rijdend en slingerend (met een flinke snelheid) zijn mobiel uit zijn tasje moest vissen om te melden waar hij was. Op mij vraag of het misschien een goed idee was om een hands free set te kopen voor een paar tientjes antwoordde hij: “Ach.. ik maak toch nooit ongelukken”. Waarop ik liet weten dat het een behoorlijke verantwoordelijkheid vereist om 8 passagiers te vervoeren. Zijn reactie: “Ik kan dit stuk blindelings rijden”. Het was een wonder dat we het er heelhuids van hebben afgebracht.

  Bij Park Fly wordt je als klant niet serieus genomen en al helemaal niet als mens gerespecteerd. Je bent voor hun niets meer dan een pakketje. Voor ons nooit meer Park Fly. Dan maar een paar euros meer bij schiphol parking maar daar wordt je in ieder geval wel VEILIG vervoerd.

 11. docholiday zegt:

  Hallo,

  Zijn er nog mensen met ervaring met het bedrijf Central Parking?Wij inmiddels wel. Geboekt via D-reizen, die het lang parkeren bij andere bedrijven ontraadde; het zou er wel eens overvol kunnen zijn?
  Central Parking dus; de procedure is, dat je 20 minuten van tevoren een 0900 nr. belt, om aan te kondigen, dat je er aan komt. Zij zorgen er voor, dat je door een medewerker wordt ontvangen, die je auto in ontvangst neemt.
  Bij de vertrekhallen aangekomen, was het druk en hectisch en liepen er ambtenaartjes rond met apparaten om de kentekens te registreren.We moesten zelf zoeken naar de medewerker, want die was in geen velden of wegen te bekennen. Uiteindelijk vonden we een jongeman, die kennelijk een medewerker van het bedrijf was. Hij stelde zich zelf voor als Daniel en had een buitenlands accent ( Oost-Europees? ). In ieder geval niet vertrouwenwekkend. Het ging er erg amateuristisch aan toe, maar het vliegtuig stond te wachten, dus we hadden niet veel keuze. Ja, alsnog er van af zien en dan de kosten van het zelf lang parkeren, bovenop de reeds betaalde service van Central Parking. Zou dat een realistische optie zijn geweest?
  We hadden eigenlijk al afscheid genomen van onze auto en zagen hem in gedachten al naar een
  Oost-Europees land,verdwijnen.
  Na afloop van de vakantie, was het natuurlijk spannend hoe het vervolg zou zijn. Dus na de landing gebelt, dat we er aan kwamen, en de auto was er inderdaad na 20 minuten. Dezelfde drukte en hectiek bij de parkeerplaatsen onder de reclameborden.Wij doodop van de reis, snel een handtekening gezet, koffers ingeladen en huiswaarts gesneld.
  Dezelfde dag viel er een parkeerbon thuis op de deurmat! Binnen 1 week!!Zo snel nog nooit een bekeuring ontvangen!!
  Central Parking en D-reizen; nooit meer!!

 12. @johan zegt:

  Voor eind augustus wederom bij Smart Parking op parkeerplaats P3 op Schiphol geboekt: 8 dagen parkeren voor Euro 49,50, ik heb nog geen goedkopere gezien. Op de heenreis zet ik mijn vrouw met de koffers bij de vertrekhal af en ga dan mij auto parkeren. Op de terugreis gaan we samen, met de koffers, met de shuttle bus naar de parkeerplaats.

 13. Dex Wullems zegt:

  123 parking is WAARDELOOS!!!!!
  Je moet ze bellen zodra je land, beetje lastig als ze alle telefoons uit hebben staan!!
  pas na Ruim een uur werd er gehoor gegeven. betaal liever de volgende keer 20euro meer voor een duurdere stalling. Als je een lange reis erop hebt zitten en je wilt het liefst zo snel mogelijk naar huis is het wel zo fijn als het GOED geregeld is! en niet zo´n zooi!! als bij 123 parking!

 14. Heb zelf altijd een vaste site via wie ik boek, dit is SmartParkingSchiphol. Zij vergelijken helder en zeer overzichtelijk alle aanbieders die parkeren op en rond Schiphol aanbieden. Lees per partij de voordelen en nadelen. Ook kun je het parkeeronderzoek lezen waar alle goedkoopste aanbieders per dag op een rijtje worden gezet. Zo kun je dus flink besparen op parkeren Schiphol. http://www.smartparkingschiphol.com

 15. AJ zegt:

  De vergelijksite http://www.langparkerennabijschiphol.nl biedt een overzicht aan goedkope opties voor lang parkeren rond Schiphol. Inclusief handige kaart en prijzen per dag.

 16. Willem zegt:

  Ik heb laatst ook een parkeerplaats geboekt via die website http://www.parkingschiphol.nl. Dit is een goede vergelijkingswebsite voor parkeerplaatsen op en rond Schiphol.

 17. Leuk artikel. Interessant om te zien wat er allemaal in een jaar kan gebeuren rondom parkeren bij Schiphol. Ik ga toch liever met de taxi.

 18. Wij hebben een zeer goede ervaring met een nieuw parking bedrijf: http://all-inparkingschiphol.nl
  Goede service tegen scherpe tarieven, en het belangrijkste op tijd gehaald worden, je auto staat bewaakt en overdekt, en wij hebben zelf de auto geparkeerd en de sleutel weer meegenomen.

 19. monique zegt:

  Hallo allemaal,

  Ik kom regelmatig op Schiphol vanwege mijn werk. Ik zou adviseren om een parkeerplaats te nemen bij een bedrijf wat dichtbij de vertrek hal ligt! En waar het busje je zonder file snel naar toe kan brengen. Dat zijn maar twee bedrijven. Laatse keer heb ik het nieuwe bedrijf http://www.happyparking.nl uitgeprobeerd. Tot nog toe is dit voor mij de snelste service geweest!

 20. wendy k zegt:

  Beste mensen,

  ik kom uit Den Haag en heb op aanraden van vrienden bij vakantieparking.nl in Hoofddorp geparkeerd.
  Het beviel mij uitstekend, Het gaat heel snel zij wachten niet dat het busje vol is, zitten op 3min afstand van Schiphol, hadden mijn auto gewassen blijkt dat ze dit altijd doen als je overdekt parkeren doet goede service toch.
  Bij terugkomst belde ik op en werd binnen 10 min opgehaald netjes hoor.
  Ik ben tevreden zeker voor herhaling vatbaar. Mensen doen dus vakantieparking.nl

 21. Peter de Vries zegt:

  Persoonlijk vindt ik Valet parking een goede optie. Zeker als je niet in de knoei wil komen met tijd. Parkeren bij Schiphol heeft zijn voordelen maar zeker haar nadelen. Alternatieve parkeerplaatsen zijn goedkoper en dat is voor mij een groot plus punt tov schiphol parking.

  Op http://www.parkerendichtbijschiphol.nl vindt je bijvoorbeeld alle aanbieders.

 22. marian zegt:

  niet te geloven kwam terug van een lange reis erg moe dacht als ik maar niet te lang hoef te wachten was koud ik liep schiphol uit en ze stonden er al en wat helemaal super was me auto stond te draaien en was lekker warm super bedankt nog jongens

 23. Robert zegt:

  Inderdaad goede tip van Monique! Happyparking is echt de allersnelste service die ik tot nu toe heb geprobeerd. De beste meneer doet echt zijn uiterste best om je de beste service te geven. Stipt op tijd opgehaald, geen elke minuut hoeven wachten. Het is nu natuurlijk nog geen vakantietijd, maar mijn ervaring bij andere bedrijven is stukken minder.

 24. Peter zegt:

  ik heb laatst gebruik gemaakt van Schipholparking24. Het voordeel aan deze aanbieder is dat je zelf naar Schiphol kan rijden, en Schipholparking24 zorgt ervoor dat je auto op het parkeerterrein terecht komt. Ze plaatsen dan groene kentekens op je auto zodat deze bij hun verzekerd is. Verder goede en vriendelijke service. Dus als tip:http://www.schipholparking24.nl/

 25. P.Huysen zegt:

  Helemaal mee eens G.Smit, wij maken ook gebruik van de parkeerservice Sky Park. Wat een mooi concept en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Sky Park ligt op ongeveer drie minuten rijden van Schiphol, dus er is meestal geen sprake van lang wachten. De shuttlechauffeurs zijn netjes gekleed in bedrijfskleding en zijn ontzettend vriendelijk! Ik raad een ieder aan gebruik te maken van deze service wij blijven dat zeker doen!

 26. marian zegt:

  in december bij happyparking geparkeert lekker snel droog het sneeuwde de shuttel werd naast mijn auto gezet en binnen 4 minuten stond ik in de vertrekhal ook met het halen stond de shuttel al op ons te wachten echt super ga zo door

 27. Willemijn zegt:

  Hallohallo allemaal, net terug uit Barcelona. Wat was ik blij dat ik voor vertrek op deze site had gekeken. Anders had ik niets geweten van happyparking. Dit bedrijf staat namelijk bijna nergens vermeld. Zelfs op de vergelijkingssites kan ik het niet terug vinden?? Jammer want ook ik vind dit de beste ervaring tot nog toe, echt snel gaat het!

 28. henk zegt:

  ik heb laatst gebruik gemaakt van Schipholparking24. Het voordeel aan deze aanbieder is dat je zelf naar Schiphol kan rijden, en Schipholparking24 zorgt ervoor dat je auto op het parkeerterrein terecht komt. Ze plaatsen dan groene kentekens op je auto zodat deze bij hun verzekerd is. Verder goede en vriendelijke service. Dus als tip:http://www.schipholparking24.nl/

 29. Marlies zegt:

  123 Parking en Travel Parking zijn WAARDELOOS !!!!

  Tientalle keren (zakelijk) bij Travel Parking gestaan, nooit problemen tot ze ineens verhuisden naar het pand van 123 Parking !

  Voor vertrek ruim 30 minuten gewacht tot er eindelijk vrouw kwam. De vrouw was alleen omdat al haar collega’s ziek waren en daarom duurde alles lang(er). In een overvolle bus naar Schiphol gebracht (omdat iedereen een vlucht moest halen).
  Bij terugkomst ‘s avonds 33 belpogingen gedaan, maar op geen enkel nr. werd opgenomen. Toen na 45 minuten proberen maar een taxi á € 25,- gepakt naar de Parking. Daar aangekomen stonden ze met z’n vijfen te nietsen. Hoogoplopende ruzie gekregen over of we nu wel/niet gebeld hadden en welke nummers (gewoon de nummers van de sites van zowel Travel Parking als 123). Zonder enige tegemoetkoming voor de taxikosten werden we weggestuurd.

 30. Rob zegt:

  Ik heb pas via http://www.goedkoperparkerenschiphol.nl gezocht. Door de reviews heb ik uiteindelijk toch een andere aanbieder gekozen.

 31. Mervin zegt:

  nog even een tip tussen door: http://parkerenschiphol.info best leuke site met aardige informatie

 32. 12 dagen weg zegt:

  Ik heb op http://parkerenluchthavenschiphol.nl gezocht en daar hebben ze ook veel informatie staan. Ik ben er nog niet uit trouwens, het lijkt wel dat over alle parkeergelegenheden wel iets negatiefs is te zeggen.

 33. Joop zegt:

  Ja, vaak zijn de goedkoopste niet altijd de beste, zoals wel vaker het geval is. Mijn beste ervaringen zijn met Quickparking en Budgetparking, paar keer zakelijk gebruik van gemaakt en prima service, zijn ietsje duurder als de genoemde bedrijven, maar dan krijg je ook wat. Ik heb ze gevonden via http://www.schipholparkings.nl

 34. Fam. Janssen zegt:

  Ik reserveer altijd via http://www.parkerenschipholgratis.nl, informatief en erg handig.

 35. Andreas zegt:

  Naast vergelijken ook ervaringen van andere gebruikers lezen kan op http://langparkerenschiphol.net/ dat is zo handig! heb vanuit daar mijn keuze gemaakt voor het betrouwbare schiphol smart parking.

 36. J. den Adelaar zegt:

  Dit jaar weer met veel plezier bij 123 Parking geboekt!
  Geniaal,ze belden al toen wij op de koffers stonden te wachten,en een supervriendelijke afhandeling,achteraf betalen,auto stond overdekt in de prachtige garage van Joop van den Ende te Aalsmeer!

  Helemaal top….

  En nog een extra complimentje voor die zeer attente jongen met de bodywarmer aan…(We zijn zn naam vergeten)

  Keep up the good work ;-)

 37. seppie zegt:

  Via de site schipholparking.org heb ik geboekt voor all-inparking via schiphol parking overdekt en veilig parkeren. Had eerst zon mijn twijfels maar heb toch geboekt. En dat is ZEER goed bevallen ;)

 38. Silver zegt:

  Schiphol Smart parking bied altijd nog de meeste service… Naar mijn idee. Zelf al aantal keer gebruik van gemaakt en is gewoon makkelijk. Je wordt per pendelbus afgezet bij de vertrekhal! Makkelijker kan toch niet? http://www.schiphol-tickets.nl/parkeren-schiphol/ staat zo’n overzicht van alle diensten die ze erbij bieden.

  Volgende vakantie weer lekker daar parkeren :)

 39. richard zegt:

  Terugkomend op dit topic heb ik hier een mooie site gevonden.Vergelijk parkeren op Schiphol http://parkerenbijschiphol.net/prijs-vergelijken-schiphol-parkeren/ En je kunt er ook ervaringen achterlaten met een parkeer bedrijf. Handig!

 40. Katinka zegt:

  Wij hadden geboekt bij 24/7 parking en zijn dik tevreden over de service.
  dit jaar boeken wij weer bij hun.

 41. Parkeren Schiphol zegt:

  Prefereer nog altijd schiphol smart parking / P3, al zijn er steeds meer partijen zoals Quickparking met goede service en recensies!

 42. philky01 zegt:

  Parkeren op schiphol en dan op cruise gaan vanuit Amsterdam cruise terminal, is dit ook mogelijk?

 43. Richard zegt:

  @philky01 Er zijn ook alternatieven (zie http://www.amsterpark.nl) bij de cruise terminal om goedkoop te parkeren. Hiervoor hoef je niet naar Schiphol te gaan.

  Echter de alternatieve voor parkeren bij de luchthaven (zie http://www.parkerenschipholvergelijker.com) zijn wel goedkoper dan bij P3 parkeren van Schiphol zelf.

 44. Alexander zegt:

  Er zijn inderdaad genoeg alternatieven. Wij hebben zelf veel gehad aan het overzicht van http://www.easyparkings.nl. Op die manier konden we zelf één en ander vergelijken om daarna bij de aanbieder te boeken. Wij hebben zelf gekozen voor Park2Go. Was een beetje duurder dan de rest, maar echt een geweldige service.

 45. Bas J. zegt:

  De afgelopen jaren hebben wij de auto niet meer geparkeerd bij Schiphol, maar in de omgeving en worden wij vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Nu vraag ik mij af of valet parking een goede en veilige optie is? Ik orienteer me altijd op http://www.gratisparkerenschiphol.nl

 46. Hans G zegt:

  Wij hebben afgelopen vakantie onze auto geparkeerd bij een sun-parking in de buurt van Schiphol. De parkeerplek heb ik gereserveerd via http://www.parkerenschiphol.nl, deze aanbieder heeft de laatste prijs garantie en het werkte ook allemaal goed!

 47. Do zegt:

  Wij vliegen vaak vanuit België (Zaventem) en vergelijken dan vaak vlak voordat we weg gaan even de parkeertarieven op http://parkingluchthavenzaventem.be . Het kan toch snel de helft schelen. Dat geld geven wij liever op de bestemming zelf uit;)

 48. Jaqueline Bakker zegt:

  Wij parkeren sinds 2 jaar niet op Schiphol maar daar in de buurt op een goedkope parking, we hebben gereserveerd via http://schipholparkerenvergelijken.nl/ , daar zijn vrijwel alle parkings goedkoper dan op Schiphol zelf.

 49. hans zegt:

  Probeer King Parking eens. Tot nu toe altijd tevreden geweest en ook nog geen slechte recensies gevonden op het net. Ze staan altijd klaar met de auto bij terugkeer
  op Schiphol. Het proberen waard!!

 50. Wij zijn erg tevreden over de vergelijkingssite http://www.gratisparkerenschiphol.nl, maar vroegen ons af of er nog meer zijn? Zien graag jullie reactie!

 51. sely zegt:

  wij zijn via een parkeerverglijkingsite bij vakantieparking in Hoofddorp terecht
  gekomen. Kleinschalig, overzichtelijk, veilig, aardige nette mensen.
  Een fijne ervaring, zitten op 3 min. afstand van Schiphol. Aardige nette mensen die je helpen en je hoeft niet te wachten dat het busje vol is. de prijzen zijn echt goedkoop vergleken bij de andere aanbieders.
  er is camera bewaking, ik werd direct weggebracht en bij de terugkomst gebeld en binnen 10 min stonden ze er al.
  Ik raad het iedereen aan, heb zelf weer geboekt voor de zomervakantie.

 52. Jef de groot zegt:

  U kunt nu ook alle tarieven vergelijken van groningen Airport.
  Bekijk http://www.parkereneelde.nl
  Vliegveld Groningen is uitgeroepen als beste vliegveld door zoover.

 53. Parkeren Schiphol zegt:

  Wij hebben gisteren toch maar besloten om voor Valet parking te gaan en hebben gebruik gemaakt van http://www.parkerenschiphollang.nl. Makkelijke en overzichtelijke vergelijker voor Parkeren Schiphol.

 54. Laura zegt:

  Wat ben ik blij om te lezen dat de mensen wel gewoon gebruik maken van de parkeervoorzieningen ipv wat dhr. van Driel heeft voorgesteld. Dhr. van Driel parkeert zijn auto in een woonwijk vlakbij Schiphol! Zelf woon ik in Hoofddorp en op onze parkeerplaatsen staan regelmatig auto’s geparkeerd (buitenlandse kentekens) welke toch echt op Schiphol thuis horen.
  Parkeren is volgens mij bijna in iedere woonwijk wel een issue, daarom is het extra vervelend wanneer je je eigen auto niet kwijt kunt omdat er Schiphol parkeerders staan die dood leuk hun auto daar hebben neergezet voor een x-aantal weken. Kan daar toch zo boos over worden!

 55. Nienke zegt:

  Ik was op zoek naar de goedkoopste parkeerplaats bij Schiphol omdat het mij niet zo veel uitmaakt om een paar minuten in zo’n busje te zitten en op vakantie gaan is al duur genoeg. Ik ben wat op google gaan zoeken en toen kwam ik uit bij http://www.vliegenenparkeren.nl het verbaasde me hoeveel aanbieders er wel niet zijn van parkeren bij Schiphol! Rond de 30, voor mij alleen maar fijn natuurlijk want zo kon ik gemakkelijk de goedkoopste parkeerplaats boeken. Erg fijne en zeer mooie site met een design zonder al te veel poes-pas. zeker het bekijken waard in je zoektocht naar een parkeerplaats bij Schiphol.

 56. Anika zegt:

  Ook een handige website om goedkope parkeerplaatsen te vinden in de buurt van Schiphol is http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu , hier vindt je namelijk tot 30 dagen de goedkoopste aanbieder.

 57. Erik-Jan zegt:

  Voor lange parkeeropties kan ik de website van http://www.schiphollangparkeren.eu aanraden.

 58. jeroen B zegt:

  Ik heb vorige week geparkeerd bij schiphol en kwam via http://parkerenschipholairport.com bij een goede parkeer aanbieder

 59. John & Lydia zegt:

  Algemene indruk *****
  Stiptheid *****
  Klantvriendelijkheid *****
  Bij terugkomst van vakantie bleek dat onze auto parkeerschade had opgelopen.
  Daar er voor de vakantie zorgvuldig naar onze auto was gekeken was het geen discussiepunt.
  KingParking (Hans) ging daar professioneel mee om en in goed overleg is de auto bij een garage in onze eigen woonomgeving 100% gerepareerd.
  De financiële afhandeling verliep vlot en volgens afspraak.
  Complimenten aan KingParking met name aan Hans.
  Wij maken bij een volgende vakantie zeker gebruik van Valet Parking bij King Parking.
  Omzeil het P3 gedoe en regel het afgeven van je auto voor de vertrekhal via http://www.kingparking.nl

 60. Niemke zegt:

  Ik heb vorige week bij schiphol geparkeerd bij ParkInn Hotel, een heel mooie parkeergarage en ik heb alleen 35 euro betaald voor 7 dagen. Gevonden heb ik deze via iamsterdam, het bedrijf is mobypark, ik vind dat ze er een echt goedkope en veilige selectie van parkeerplekken in hotels hebben. http://www.mobypark.nl

 61. Jorgen zegt:

  Nadat we de vorige keer via Groupon problemen kregen met het Qubeparking hebben we deze keer ook gebruik gemaakt van de service van Mobypark. We hebben onze parkeerplaats een maand van te voren geboekt via de app. We hebben het bedrag vooruit betaald met onze creditcard en de service vanaf het Hotel was vervolgens ook perfect. We hebben er zowel heen als terug niet geslapen, maar het was in ieder geval goed geregeld. Mocht je op Schiphol veilig en betrouwbaar willen parkeren dan kan het via deze link: http://www.mobypark.com/nl/city/Amsterdam-Airport-Schiphol?MP2.0

 62. Sara zegt:

  @ Jorgen, bedankt voor de tip! MobyPark is inderdaad een goede parkeeraanbieder, goedkoop en uitstekende service!

 63. Henk zegt:

  @ Sara bij MobyPark is het inderdaad goed parkeren. Er zijn ook vele andere initiatieven denk hierbij aan de verschillende vergelijkingssites voor parkeren op de luchthavens. Zelf vergelijken wij de aanbieders altijd via: http://www.parkago.com.

 64. Lieselotte zegt:

  Ik kwam via ParkerenSchiphol.nl en https://parkos.com/nl/ bij Sky-Park uit, deze zijn ook goedkoop.

 65. Sule zegt:

  Noujah, mocht je nog niet genoeg hebben dan kun je nog altijd hier http://www.vergelijkparkerenschiphol.com/zoeken/ 32 parkeer aanbieders vergelijken. Er moet vast een aanbieder zijn die je aanspreekt en waarbij je het idee krijgt dat het een goede aanbieder is. Succes in ieder geval!

 66. Hans Peters zegt:

  Zelf heb ik laatst geboekt via http://www.schipholparkeren.nl/ Voordeel is dat er heel veel beoordelingen op staan. Zo kun je makkelijk het kaf van het koren onderscheiden.

  Ook heeft P3 Lang Parkeren vaak goede aanbiedingen, zeker in het laagseizoen. In de gaten houden dus!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *